Daňové výhody investovania do podielových fondov pre nepodnikateľov - Mäsiarová, Terézia
Zákonná úprava kolektívneho investovania. Podielový list, jeho výhody a výnosy z podielového listu. Predaj podielových listov. Spoločné, prechodné a záverečné ustanovenia zákona o daniach z príjmov. Podľa par. 58 ods. 8 zákona o daniach z príjmov sa ustanovenia o oslobodení výnosu z predaja cenných papierov podľa par. 4 ods. 1 písm. d) a o základe dane podľa par. 10 ods. 3 použije len v prípade cenných papierov nadobudnutých po účinnosti tohto zákona. Konkrétny príklad.