Práca v Európskej únii - I. časť: výhra alebo prehra? - Gavalec, Miroslav
Poukázanie na niektoré vybrané prípady z oblasti práce v Európskej únii. Asociačná dohoda a slobodný pohyb pracovníkov. Sociálne zabezpečenie. Legálnosť výkonu pracovnej činnosti. Európska a asociačná sloboda pohybu pracovníkov. Asociačná dohoda - súčasť komunitárneho práva. Právne účinky asociačných dohôd. Právne účinky rozhodnutí Asociačnej Rady.