Vyhláška Ministerstva financií Slovenskej republiky č. 25/2000 Z.z. z 18. júna 2000 o spôsobe určenia hodnoty cenných papierov ...
Znenie vyhlášky Ministerstva financií SR č. 25/2000 Z.z. z 18. júna 2000 o spôsobe určenia hodnoty cenných papierov v majetku v podielovom fonde v znení vyhlášky MF SR č. 286/2001 Z.z.