Malý domáci trh nedokáže absorbovať produkciu - Sotník, Alexander
Rozvoj slovenského elektrotechnického priemyslu závisí od celkového rozmachu ostatných priemyselných odvetví a od celkovej investičnej klímy. Vývoj vybraných ukazovateľov elektrotechnického priemyslu. Výrobné odbory elektrotechnického priemyslu v roku 2000. Pozitívne faktory elektrotechnického priemyslu. Východiská na ďalšie oživenie výroby. Hlavné problémy elektrotechnického priemyslu.