Transferové oceňovanie - Pastierik, Vladimír
Slovenská právna úprava problematiky transferového oceňovania preberá postupy podľa medzinárodnej Smernice o transferovom oceňovaní pre nadnárodné spoločnosti a správu daní. Problematika transferového oceňovania v daňových súvislostiach v oblasti dane z príjmov.