Určenie základu dane pri spoluvlastníctve nehnuteľností - Harušťáková, Iveta
Základný princíp určovania základu dane v prípadoch spoluvlastníctva nehnuteľností. Členenie nehnuteľností z hľadiska zdanenia. Určovanie základu dane pri spoluvlastníctve pozemku.