Postavenie konateľa spoločnosti s ručením obmedzeným - Vajdová, Iveta
Dňom 1.7. 2001 by mala nadobudnúť účinnosť novela Obchodného zákonníka, ktorá by mala vymedzovať základné povinnosti konateľov spoločnosti a zodpovednosť za ich porušenie. Práva a povinnosti konateľa spoločnosti podľa Obchodného zákonníka č. 513/1991 Zb. v znení neskorších predpisov.