Do strednej Európy mieri nový druh kreditnej karty - Záborský, Ján
Klasickú kreditnú kartu na Slovensku poskytuje len Tatra banka. MasterCard Electronic - nový druh úverovej karty, ktorej vlastnosti by mohli zabezpečiť rozšírenie kreditných kariet. Charakteristika MasterCard Electronic. Rozdiely medzi bežnou a novou kartou. Bezpečnosť a jednoduchosť. Na Slovensku je tiež možné získať prestížne kreditné platobné karty.