Povinnosti predávajúceho pri predaji drobného tovaru - Mintál, Ján
Povinnosti predávajúceho pri predaji drobného trovaru. Osobitné predpisy, ktoré upravujú spôsob a rozsah ochrany životného a pracovného prostredia, bezpečnosti práce a požiarnej ochrany. Informačné povinnosti predávajúceho. Povinnosti predávajúceho pri predaji výrobkov v zmysle zákona o ochrane spotrebiteľa.