Podnikanie mimo živnostenský zákon - Kováč, Pavol
Informatívne poznámky o úprave niektorých činností v druhej komplexnej novele živnostenského zákona, ktoré sú podnikaním mimo živnostenský zákon podľa osobitných predpisov.