Prídavky na deti od 1.7.2001 po novom - Kontšeková, Zuzana
S účinnosťou od 1.7.2001 sa výrazným spôsobom upravujú a menia podmienky. za ktorých sú poskytované prídavky na deti. Ostatná novela zákona č.193/1994 Z.z. o prídavkoch na deti a o príplatku k prídavkom na deti.