Európske právo a jeho vplyv na novelu zákona o Národnej banke Slovenska - Nováčková, Daniela
Európske právne normy vplývajúce na proces tvorby a prípravy novely zákona o Národnej banke Slovenska. Novela zákona č. 149/2001 o Národnej banke Slovenska mení hlavne postavenie a pôsobnosť NBS.