Súboj so štruktúrou štátnych výdavkov už súčasná vláda vzdala - Baťo, Rado
Neočakávajú sa prevratné zmeny v príjmoch a výdavkoch štátnej sféry v r. 2002. Predpoklad rozpočtového deficitu pre budúci rok. Nárast dlhov, ktorý sa výrazne prejavuje v rozpočtových výdavkoch. Ministerka financií trvá na výraznom znižovaní schodku verejných financií. Predpokladaná výška výdavkov štátneho rozpočtu v r. 2002. Predpokladané príjmy budúcoročného rozpočtu.