Regulácia imigračnej politiky v Českej republike - Schultzová, Anna
Imigračná politika vo vybraných štátoch a jej dopad na daňovú politiku SR a ekonomiku vôbec. "Špidlov model" riadenej imigračnej politiky v ČR. Projekt navrhovanej riadenej imigračnej politiky na Slovensku.