Zachovávanie daňového tajomstva - Horáková, Edita
Definícia daňového tajomstva podľa zákona o správe daní a poplatkov (zákon č. 511/1992 Zb.). Povinnosti správcu dane. Porušenie daňového tajomstva. Povinnosti daňového úradu.