Najdôležitejšie zmeny vyplývajúce z nového zákona o ochrane hospodárskej súťaže - Lapšanský, Lukáš
Dňa 27. februára bol NR SR prijatý nový zákon o ochrane hospodárskej súťaže. Nový zákon č. 136/2001 Z.z. o ochrane hospodárskej súťaže a o zmene a doplnení zákona č. 347/1990 Zb. o organizácii ministerstiev a ostatných ústredných orgánov štátnej správy Slovenskej republiky v znení neskorších predpisov je odrazom zmeny protimonopolného zákonodarstva, ktorá nastala pri aplikácii doteraz účinných noriem.