Kalkulačný vzorec Kalkulujeme náklady výkonov - Neufeld, Juraj, 1946-
Teoretické vymedzenie predmetu kalkulovania, kalkulačnej jednotky a kalkulovaného množstva. Kalkulačný vzorec. Obsahová náplň kalkulačného vzorca.