Průmyslová restrukturalizace ve střední a východní Evropě - Krkoška, Libor
Podrobné vyhodnotenie procesu reštrukturalizácie veľkých priemyselných podnikov. Možné prístupy k priemyslovej reštrukturalizácii s dôrazom na zmeny na podnikovej úrovni.