Štátny sviatok - Mašláni, Juraj
Z obsahu: Sviatok môže byť z pohľadu HDP štatistickou chybou. ING Bank odhaduje sviatok na jednu miliardu korún. Odvody do fondov treba platiť vopred. Mzdové náklady firiem s nepretržitou prevádzkou rastú.