Hospodárska politika Slovenskej republiky v transformačnom období - Fifeková, Elena
Hospodárska politika SR na začiatku transformačného procesu. Vybrané aspekty hospodárskej politiky SR v rokoch 1993-1998. Základné zameranie hospodárskej politiky SR v súčasnom období.