Kto ovládne svetový trh potravín?
Internacionalizácia a globalizácia v oblasti potravín prehlbuje koncentralizáciu v obchode s nimi. Svetové obchodné firmy podľa obratu v segmente potravín. Najväčšou obchodnou organizáciou s najvyšším percentom internacionalizácie je Carrefour.