Kointegrační analýza funkcí zahraničního obchodu ČR v letech 1993-98 - Tomšík, Vladimír
Kointegračná analýza funkcií dovozu a vývozu ČR v rokoch 1993-1998. Rovnice dovoznej funkcie. Výskum závislosti dovozu na vývoze (regresná analýza).