Podmienky poskytovania hypotekárnych úverov - Horvátová, Eva, 1958-
Charakteristika ekonomickej podstaty a legislatívnych podmienok rozvoja hypotekárneho bankovníctva v Slovenskej republike. Charakteristika troch základných modelov hypotekárneho bankovníctva. Štátna podpora hypotekárneho úveru. Výpočet anuitnej splátky hypotekárneho úveru. Vlastnosti umorovateľa, ich využitie. Formy dodatočného zabezpečenia.