Hypotekárne záložné listy na slovenskom kapitálovom trhu - Chovancová, Božena
Hypotekárne záložné listy sú osobitnou formou dlhopisu, t.j. sú to úverové cenné papiere. Emisia hypotekárnych záložných listo a spôsoby ich krytia. Systémy krytia hypotekárnych záložných listov. Výnosnosť a cena hypotekárnych záložných listov. Hypotekárne záložné listy na Slovensku.