Mráz dokáže zastaviť čas - Malárová, Viera
Európske trendy v predaji mrazených potravín. Mraziace systémy - priebežné monitorovanie chladiaceho zariadenia počítačom. Postoj spotrebiteľov k mrazeným jedlám a najkupovanejšie značky mrazených potravín.