Paragrafmi proti výnosnému biznisu čierny alkohol - tieňové odvetvie ekonomiky - Sadloňová, Marianna
Rozmach čierneho alkoholu prináša miliardové straty štátu na daniach, výrazné poškodzovanie oficiálnych výrobcov liehu a lihovín a reálnu hrozbu zdravotnej ujmy u spotrebiteľov. Definovanie čiernej liehoviny, jej výroba a cena. Nevyhnutnosť dôslednejšej ochrany legálnych liehovín.