Príjemca reklamy sa môže brániť - Drgoncová, Jana
Nový zákon o reklame č. 147/2001 Z.z. rieši predovšetkým legálnu definíciu porovnávacej reklamy, novú definíciu reklamy ako prezentácie produktov. Možnosti brániť sa proti rôznym druhom reklamy. Obmedzenia a zákazy v reklamách.