Spravovanie devízových rezerv, stratégia investovania - Zajac, Michal
Objem devízových rezerv sa zdesaťnásobil. Optimálna výška rezerv a zlaté rezervy. Správa devízových rezerv v NBS. Konzervatívna investičná stratégia. Organizácia riadenia a stanovenie kompetencií. Výnosy z devízových rezerv. Zameranie portfólií. Devízové rezervy a integračný proces.