Deficit v prerokovaných kapitolách sme vyrovnali - Ďurianová, Alica
Predbežné odhady výšky príspevku SR do rozpočtu EÚ. Predbežne uzavraté a stále otvorené kapitoly v jednotlivých kandidátskych krajinách EÚ k 15.8.2001. Spolupráca MF s medzinárodnými finančnými inštitúciami a OECD.