Integrácia kladie požiadavky aj na verejnú správu - Zemanovičová, Daniela
Preberanie prvkov riadenia zo súkromného sektora do verejného sektora. Metóda riadenia CAF (Common Assessment Framework). Základné faktory na posúdenie kvality manažmentu. Vývoj manažmentu kvality vo verejnom sektore.