Manažérske myslenie v neziskových organizáciách - Majdúchová, Helena, 1963-
Stručná charakteristika neziskových organizácií. Základné rozdiely medzi neziskovými a ziskovo orientovanými organizáciami. Argumenty pre manažérske myslenie v neziskových organizáciách. Príčiny deficitu manažmentu v neziskových organizáciách.