Diagramy vplyvu a analýza rozhodovania - Terek, Milan
Problémy rozhodovania a analýza rozhodovania. Základné aspekty problémov rozhodovania. Stromy rozhodovania a diagramy vplyvu. Podmienený Bayesov princíp rozhodovania a hľadanie optimálneho rozhodovania. Algoritmus riešenia diagramov vplyvu. Porovnanie stromov rozhodovania a diagramov vplyvu.