Crisis of the agricultural land economic evaluation in the Czech Republic - Valder, Antonín
Pôda z pohľadu klasickej ekonomickej vedy. Poľnohospodárska pôda a problémy ekonomicky kvantitatívneho hodnotenia v ČR. Návrat z úzkeho ekonomického pohľadu "ceny" pôdy späť k "hodnote" pôdy. Nutnosť prechodu na hodnotenie ekologické.