Empirical comparison of economic indicators forecasting models - Kába, Bohumil
Prezentácia výsledkov empirickej komparácie rôznych prognostických modelov založených na analýze časových radov. Z výsledkov vyplynulo, že prognostické modely časových radov sú vhodným metodologickým nástrojom pre tvorbu kvalitných predpovedí spotreby potravín.