Modelling business processes by means of ARIS - Získal, Jan
Vedomosti ako jeden z najdôležitejších zdrojov konkurenčnej výhody Vedomostne riadená organizácia je tá, ktorá má autoritatívne a formalizovane zavedené procesy manažmentu vedomostí. Metódy modelovania podnikových procesov využívajúce ARIS (architektúra integrovaných informačných systémov) umožňujú tvorbu modelov na troch úrovniach: konceptuálne, technologické a implementačné. Príspevok oboznamuje s týmto prístupom k modelovaniu a ukazuje možnosti jeho využitia zvlášť v organizačnej oblasti podnikov.