Competitiveness - a vague-term or economically measured quantity - Foltýn, Ivan
Rozbor prístupov k posudzovaniu konkurencieschopnosti obsiahnutých vo vedeckých prácach, ktorých cieľom je dať konkurencieschopnosti ekonomický exaktne merateľný obsah. Prístupy pre vyhodnotenie konkurencieschopnosti v podmienkach poľnohospodárskej výroby v ČR.