Východiska optimalizace procesů - Novotný, Radovan
Prínosy vyplývajúce z aplikácie procesného manažmentu. Hodnototvorný reťazec - model zachytávajúci tok tvorby pridanej hodnoty, komplex vzájomne previazaných procesov. Dodávateľsko-odberateľský reťazec a TQM (Total Quality Management).