Projevy globalizace - Jeníček, Vladimír
Charakteristika prejavov globalizácie ako špecifických funkcií kapitálu, obchodu, nadnárodných spoločností, dopravy, transferu pracovných síl v ekonomickej sfére medzinárodných vzťahov.