Vytváranie pravidiel na dohľad nad podnikmi - Mayer, Colin
Úloha podnikateľského dohľadu. Pravidlá dohľadu. Existencia kontrolórov v riadiacich orgánoch. Lokálne rozdiely v podnikovom dozore (rôzne krajiny Európy, USA). Systémy dozoru sa výrazne líšia v jednotlivých krajinách. Kontrola dohľadu.