Logistika - faktor hospodárnosti a komplementárnosti podnikových procesov - Dupaľ, Andrej
Predpoklady faktoru hospodárnosti a komplementárnosti v logistike podnikových procesov. Čas, náklady a kvalita v podnikovom logistickom reťazci. Zdokonaľovanie systémových prvkov logistiky. Integrácia logistického reťazca. Logistická podpora výroby. Metódy a koncepcie riadenia. Proces zmien v podnikovom logistickom reťazci. Najdôležitejšie sledované ukazovatele podnikovej logistiky podľa jednotlivých oblastí.