Približuje sa Slovensko v kvalite ekonomického vývoja ku krajinám Európskej únie? (Analýza pomocou metódy viackriteriálneho rozhodovania) - Ivaničová, Zlatica
Ekonomické predpoklady vývoja Slovenska pri vstupe do Európskej únie. Prehľad vybraných makroekonomických ukazovateľov krajín EÚ a Slovenska. Vývoj ročného príjmu na obyvateľa vo vybraných štátoch EÚ. Vývoj nezamestnanosti vo vybraných štátoch EÚ. Analýza vývoja členských štátov EÚ v rokoch 1993-1997 pomocou konkordančnej metódy.