Približovanie technickej základne Slovenskej republiky podmienkam začleňovania do Európskej únie - Magáthová, Bibiána
Obsahové vymedzenie aproximácie práva a technickej harmonizácie. Základné predpoklady procesu technickej harmonizácie. Zákonná úprava technickej harmonizácie. Zákon č. 264/1999 Z.z. o technických požiadavkách na výrobky a o posudzovaní zhody a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Národný normalizačný orgán. Harmonogram preberania medzinárodných noriem do sústavy STN. Protokol k Európskej dohode o posudzovaní zhody a uznávaní priemyselných výrobkov - PECA.