Implementácia smerníc Európskej únie do legislatívy Slovenskej republiky - Karkalíková, Marta
Slovenská republika, ktorá deklarovala svoj záujem o vstup do Európskej únie, musí prispôsobovať svoju činnosť prostredníctvom vlády a parlamentu krajinám Európskej únie. Ciele technickej harmonizácie a smernice Nového prístupu. Implementácia do legislatívy SR. Modulárna koncepcia certifikácie. Legislatíva v oblasti potravinárskeho tovaru. Zákon o potravinách. Potravinový kódex SR.