Dlhodobé prognózy makroekonomického vývoja Slovenskej republiky - Šujan, Ivan
Prezentované dlhodobé prognózy vychádzajú zo scenára makroekonomického vývoja SR. Scenár obsahuje dlhodobé prognózy súboru makroekonomických ukazovateľov (ekonomický rast, zahraničný obchod, mzdy, trh práce, vonkajšia a vnútorná rovnováha).