Helísek, M.: Makroekonomie. Základní kurs. Praha: Melandrium, 2000, 320 s. - Táncošová, Judita
Recenzia na učebnicu Makroekonomie od autora Mojmíra Helíska. Kniha je členená do troch častí a 14 kapitol. Prvá časť učebnice je venovaná základným makroekonomickým problémom. V druhej časti sú objasňované hlavné makroekonomické nestability a tretia časť je venovaná stabilizačnej makroekonomickej politike.