Balko, L.: Bankové právo. Bratislava: Elita 2000, 346 s. - Pauličková, Alena
Recenzia na knihu Balka, L.: Bankové právo. Monografia je členená do troch častí, autor rozoberá problematiku bankového práva, základnú charakteristiku bánk, poukazuje na bankový systém v jeho vývoji, ako aj na genézu historického vývoja slovenského bankového systému v jeho modernom období až po súčasnosť.