Mezinárodní pohyb pracovních sil a globalizace - Jeníček, Vladimír
História pohybu pracovných síl vo svete. Rozvoj v dejinách sťahovania v súvislosti s rastom nadnárodných spoločností. Globálny trh práce. Mzdy a pracovné miesta. Rozsah globalizácie tovarových trhov. Dopyty na mzdy a zamestnanosť.