Cudzinci na pracovnom trhu Slovenskej republiky - Prušová, Anna
Situácia v oblasti voľného pohybu osôb na území Slovenskej republiky. Spôsoby vstupovania cudzincov na slovenský trh práce. Vývoj zamestnanosti cudzincov na Slovensku. Podnikanie cudzincov na území SR. Zamestnanosť cudzincov z regionálneho aspektu.