Vzťah vzdelania a nových smerov zmien na trhoch práce - Dudová, Iveta
Nové informačné a komunikačné technológie vytvárajú nové podmienky na trhu práce. Kvalitatívne zmeny v dopyte po kvalifikovaných zamestnancoch. Vzťah zmien charakteru práce a vzdelávania