Časovaná bomba - Václavová, Želmíra
Prehľad základných ukazovateľov vývoja nezamestnanosti na Slovensku. Podstata vysokej nezamestnanosti. Štruktúra nezamestnanosti. Možné riešenia vysokej nezamestnanosti na Slovensku. Determinaty skrytej práce.